samen gemeente zijn

Samen gemeente zijn, wat vindt u? Wat vind jij?

Spreekt deze vraag u aan? Wij zijn op zoek naar het antwoord. Wilt u ons, als werkgroep, daarbij helpen? Wij hebben hiervoor een enquête opgesteld. Uw en jouw mening telt! Invullen kost slechts enkele minuten en kan anoniem.

Hoe werkt dit?
Vul de enquête zo snel mogelijk in, dit kan uiterlijk tot en met 20 juni. Is het voor u mogelijk de enquête digitaal in te vullen, dan geven wij daar de voorkeur aan. Hiervoor kunt u de link https://www.survio.com/survey/d/I7H4A9I3Y3P7J4I6C of de QR code gebruiken.

Omdat we zoveel mogelijk mensen willen bereiken, vragen we u om met mensen in uw eigen omgeving deze enquête te delen en waar nodig deze samen in te vullen.

Mocht u nog vragen hebben over de enquête of bij het invullen dan kunt u contact opnemen met Jan Vroegindeweij (06-53.209.260) of Lisette Fehér (06-19.971.891). Ook Annie Timmer kunt u benaderen voor vragen of voor hulp bij het invullen.

Terugkoppeling van de resultaten wordt gegeven tijdens de gemeenteavond van D.V. maandag 27 juni. Daarnaast wordt een verslag van de bevindingen op de website van onze gemeente www.hervormddodewaard.nl gepresenteerd. De resultaten worden overgedragen aan de kerkenraad en die zal op basis hiervan vervolgstappen plannen.

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!

Met vriendelijke groet,
Evelien Groen, Gertjan van Dorland, Gert-Jan van Kalkeren, Fleur Verwoert, Jan Vroegindeweij, Jarno Hanhart, Lisette Fehér, Lydie Politiek, Martin Bil, Simone Lodder en Paul Winkel.