Ontmoeting

Hoe is het met je?

Vond je het spel op de digitale adventsavond leuk?
We willen weer iets organiseren en iets van elkaar laten zien en horen. We willen een aantal filmpjes van jullie delen. Doe je mee?

De bedoeling is een kort filmpje (tot 2 min.) waarin je iets vertelt. Gewoon een ‘praatje over de heg’. Wat beleef je, wat zie je, wat hoor je, wat vind je belangrijk.
Fotografeer je bv.: laat ons meegenieten door jouw lens. Wandel of fiets je: laat ons een mooi plekje zien. Heb je een hobby; vertel ons er wat over. Werk je? Laat ons, als dat mogelijk is, er iets van zien. Film een gezinsmoment of het bezoek aan ouders/buren/kinderen. We willen elkaar even zien en horen omdat we elkaar missen en niet tegenkomen in de kerk of op een bijeenkomst. Dus denk niet, dat doet een ander wel. Nee, we missen iedereen! Help je mee om zoveel mogelijk gemeenteleden ‘in beeld’ te brengen en ons zo met elkaar verbonden te voelen?

Aan de avond willen we een puzzel verbinden. Kun je een (niet al te moeilijke) vraag bij het filmpje bedenken, dan graag. Het antwoord moet 1 woord zijn.(bv. Bij fotograferen: ‘welke bloem/vogel/.. is het?’ Wij verwerken het in een puzzel.
Ter inspiratie staan er filmpjes op de website www.hervormddodewaard.nl

Lukt het filmen zelf niet, bel of app dan met Maaike (06-27996173) of Maartje (06-47342412), dan komt een van ons langs om een praatje te maken en te filmen. Maar misschien is er ook iemand in je omgeving die het zou kunnen.

Vind je filmen een stap te ver, maar wil je wel wat delen? Geef dan een stuk of 5 dingen die jou omschrijven. Stuur het filmpje of een andere bijdrage vóór 1 maart op naar maaikewinkel@gmail.com. We hopen dat we zoveel materiaal ontvangen dat we 3 avonden kunnen vullen. Wij kijken uit naar je bijdrage!

In het volgende kerkblad komt meer informatie. Omdat het deze keer over filmpjes gaat, zal het waarschijnlijk alleen tijdens de uitzending te zien zijn en blijft het niet op internet staan.

Zoals hierboven en in het kerkblad staat, staan hier een paar voorbeeld filmpjes. Bij het werkfilmpje zou de vraag kunnen zijn: Hoe noemt men de Samaritaan? De … Samaritaan. En bij het hobby filmpje: Hoe heet het ding waar het schilderij op staat?

Wij wensen je veel succes en plezier met het maken van de filmpjes!

Maaike en Maartje

Voorbeeld film hobby van Maartje
Voorbeeld film werk van Maartje

Voorbeeld film hobby van Maaike
Voorbeeld film werk van Maaike