Diensten

Reserveer voor 1 van beide diensten zodat zoveel mogelijk mensen naar de kerk kunnen komen.
Datum Diensten Beschikbare plaatsen
06 - 12 - 2020
Morgendienst 10
06 - 12 - 2020
Avonddienst (ontmoetingsdienst) 21

Klik op de betreffende dienst om een zitplaats te reserveren.

Het aantal toegestane aanwezigen mag niet worden overschreden. Daarom geldt er een verplicht reserveringssysteem. Op de website kan de aanmelder aangeven welke kerkdienst hij/zij wil bijwonen en met hoeveel personen hij/zij komt. Aanmelding moet gebeuren per huishouden/adres. Als u kinderen naar de oppas of kinderdienst gaan, dan vragen wij u om dat aan te geven bij het reserveren. Dit kunt u doen onder het kopje ‘Opmerkingen’. Zodoende weet de oppas of er wel of geen kinderen komen. Kinderen die de oppas of kinderdienst bezoeken hoeven niet aangemeld te worden. Aan mensen zonder kinderen wordt gevraagd zich zoveel mogelijk aan te melden voor een avonddienst, zodat mensen met kinderen gebruik kunnen maken van de ochtenddienst (al dan niet met oppas en kinderdienst).