Alpha-cursus

Meer weten over het christelijk geloof?
Kom naar de Alpha!

Ontmoeten, vragen en ontdekken, dat doe je op Alpha! Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over interessante onderwerpen. Je bent niet de enige Alpha deelnemer; wereldwijd volgden ruim 24 miljoen mensen een Alpha.

Voor wie?
Alpha is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Waarom?
Op Alpha denk je samen na over verschillende inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en gedachten. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke nieuwe mensen en het is helemaal gratis.

Hoe werkt het?
Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over één van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen. Er zijn circa 10 Alpha-bijeenkomsten. Tijdens elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal, zoals: Is er meer? Wie is Jezus? Bidden, waarom en hoe? De bijbel lezen, waarom en hoe? Hoe zit het met de kerk?

Zin in een nieuwe uitdaging?
Wil jij meedoen of gewoon een keer vrijblijvend kennismaken? Je bent van harte welkom op Alpha!

Wanneer?
Voor info en aanmelden kun je contact opnemen met:
– Liesbeth Huiberts, 06-40945413 (na 19.00 uur), via e-mail: liesbeth.huiberts@hetnet.nl
– Lida de Vogel, 0344-641733, via e-mail: alphacursus@hervormdochten.nl