Activiteit

Tuin van de Oude Pastorie wordt voor een week een Speurtuin

Voor een week lang wordt de tuin van de Oude Pastorie omgebouwd tot een Speurtuin voor kinderen! Dianne heeft poppetjes van textiel gemaakt bij verschillende Bijbelverhalen. Deze poppetjes worden in de tuin rondom het grasveld en in de buurt van de carport verstopt. En zo kunnen peuters en kleuters op zoek naar de uitgebeelde Bijbelverhalen. Het is vergelijkbaar met het zoeken bij een kabouterpad van natuurmonumenten.

Wanneer: Voorjaarsvakantie vrijdag 25 februari tot en met vrijdag 4 maart. NB.: bij veel regen en wind houden de poppetjes het waarschijnlijk niet uit tot 4 maart. Dan staat alles er waarschijnlijk maar een lang weekend.

Start: Onder de carport naast de Oude Pastorie ligt de handleiding en de start de zoektocht.

Oudere kinderen: voor oudere kinderen hebben we kleine opdrachtjes toegevoegd om het voor hen iets uitdagender te maken.

De tuin is dagelijks vrij toegankelijk en de activiteit is coronaproof. Een mooie gezinsactiviteit! Of voor opa’s en oma’s met kleinkinderen, of voor buren met buurkinderen, of voor een oom of tante met neefje / nichtje….
Het is niet handig om je hond mee te nemen. Wel je laarzen of je voetbal.

Wil je graag andere kinderen uit de kerk tegelijkertijd ontmoeten, meld je dan aan bij Annemarie (06 42455636 / annemariebil@gmail.com) We denken er over om op zondagmiddag 27 februari een gezamenlijk moment te prikken. Kom je zoeken?